2007


Afgelopen jaar zijn 9 leden (Antoinette, Odilia, Angela, Roxy, Lilianne, Lysanne, Marjanne, Henriette en Francien) gestopt, Jolande is lid geworden maar Joke niet. Op dit 7 november 2007 hebben wij 28 leden (exclusief Gerrie, die reeds geruime tijd niet kan komen dansen). Mia van Dongen is met 73 jaar ons oudste lid is en Anja met 25 jaar het jongste.

20 december demo door Willy en Annie, Agnes en Bob, Noud en Anny en Henry en Thea in Gevangenis de Corridor te Zeeland. Ze traden op in onze nieuwe ECD bloezen en als dank ontvingen wij enkele maanden geleden het glas in lood wat boven de discotheek van ’t Oventje hangt te pronken.

27 mei 2007, Eerste Pinksterdag. Optreden van Connected bij ’t Oventje. Helaas niet buiten want de weersverwachting gaf vrijdags al aan dat het een koud en nat weekend zou worden. We hebben daarom ook geen vloer gelegd en ook niet hoeven betalen dus. De entree ging naar Connected.

13 juni 2007. Met een demo groepje Line-dansen voor de bejaarden in Mill in een tent.

30 september 2007. In samenwerking met de West Side Country Dancers een cd-dansmiddag georganiseerd in Manege / Paardenpension Verstegen. € 2,50 entree. Ongeveer 65 betalende bezoekers. We hebben aan dit evenement 53 euro per club overgehouden.

Noud is wegens ziekte al een tijdje uit de roulatie. Hij heeft wat tegenslag gehad en de genezing verloopt niet zo vlot als hij gehoopt had. De leden zijn gewoon 7 euro contributie per maand verschuldigd en Maria lest nu de dansen uit. Het bestuur vraagt begrip voor het feit dat niet alles even vlekkeloos en foutloos verloopt. We verwachten dat Noud en Anny in januari weer terug zullen zijn om les te geven. Op 1 november 2007 bestaan de EAGLE COUNTRY DANCERS officieel 10 jaar. Omdat Noud er nu niet bij kan zijn en omdat volgend jaar oktober de club met Noud 5 jaar danst, willen we alle feestelijkheden combineren. In de zomer van 2008 zal door de Eagle Country Dancers een feest georganiseerd worden.

Op 28 november 2007 is Noud weer begonnen met lesgeven. Riet had een welkom-terug lied gemaakt voor Anny en Noud dat door allen uit volle borst werd meegezongen.

8 december 2007 met een aantel leden naar een optreden van Canyon Trail bij ’t Heike geweest. Erg druk maar wel gezellig.

26 december 2007 Optreden Black Hills Country Band in Terra Victa. Hier waren weer veel van onze leden aanwezig en samen met de leden van Slide Rock konden wij veel van onze eigen dansen doen.