2009


Onze club bestond een jaar geleden bij de jaarvergadering uit 28 leden .

Het afgelopen jaar zijn 3 leden gestopt ( Francien, Emmy, Elly) 2 leden begonnen en weer gestopt: Rita en Gerdie) maar zijn er 5 nieuwe leden (Bianca, Sabrina, Lolita, Lilianne en Bernadette) begonnen. Op dit moment hebben we dus weer 28 leden. Deze zomer heeft Maria enkele maanden een beginnerscursus gegeven. Voor aanvang van de lesavond kregen de nieuwe leden extra les om het line-dansen goed onder de knie te krijgen.

Anny Emons heeft afgelopen zomer te kennen gegeven dat ze wil stoppen bij alle clubs, dus ook bij de Eagle Country Dancers. Op 22 juli was zij voor het laatst. We zullen haar inzet, betrokkenheid en danskennis erg missen. We wensen haar veel plezier met haar andere hobby’s; de kleinkinderen en de volkstuin.

ACTIVITEITEN

13-09-2009, in samenwerking met de West Side Country Dancers optreden met Connected georganiseerd in de Manege van Verstegen

De sfeer was prima tijdens deze middag. De ruime vloer (200M2) was de hele middag bezet. De opkomst hadden we graag wat groter gezien. We hebben deze activiteit met een klein verlies moeten afsluiten.

18-10-2009, Optreden demo-team

CD middag in de Wester in Mill met een 12,5 minuut durend optreden van ons eigen Demo Team onder leiding van Noud: bestaande uit Thea, Riet, Wilma, Piet, Anja, Maria, Sjaak, Melanie, Carolien en Bianca. Ran-D heeft 6 country nummers verkort aan elkaar gemixt en zo voor een vlotte muziek-cd gezorgd. Het betrof de nummers Tubling rush, Believe it or not, Go with the flow, Amame, Go mama go en Tap room boogie. Nellie heeft het gefilmd en vorige week hebben jullie het optreden kunnen zien op het grote scherm bij ’t Oventje.

Verder organiseren de Eagle Country Dancers geen activiteiten. Wel worden activiteiten van de andere clubs waar Noud lesgeeft gepromoot door middel van flyers die we uitdelen; verschillende van onze leden bezoeken die avonden trouw.

Ook als Little Montana of Connected ergens in de buurt optreden zijn er Eagles van de partij.

DIVERSEN

In het voorjaar van 2009 is, met instemming van de leden, besloten de aanvang van de lesavond te verschuiven van 19.30 uur naar 20.00 uur. Van tevoren blijft er 45 minuten extra herhaling van de laatste dansen door Noud.