2011


AANTAL LEDEN
Onze club bestond een jaar geleden bij de jaarvergadering uit 27 betalende leden . Het afgelopen jaar is Marion erbij gekomen. Gestopt zijn Mia, Agnes, Henriette, Riekie en Thea. Ons bestuurslid Anja heeft een time out genomen maar is al weer een paar keer gesignaleerd op onze dansavond. Er wordt zo meteen een ledenlijst uitgedeeld. Daarop is te zien dat we op dit moment 21 leden hebben.

DANSEN
Er zijn sinds de vorige jaarvergadering op 1 december 2010 een aantal dansen uitgelest; Big Jimmy was op 1 december 2010 de 1e en Whiskey’s Gone van 12 oktober 2011 de 20e. Noud bepaalt steeds welke dansen er uitgelest worden. Inmiddels is de 10e dans cd van de Eagle Country Dancers vol en net voor de vakantie aan jullie overhandigd.

ACTIVITEITEN
Op zondagmiddag 2 januari 2011 organiseerden de Countryfriends O.N. Line & de Griffonville Dancers een Nieuwjaarsparty in Zalencentrum Ambianz in Zeeland mmv Countryband Rustic Union. Enkele Eagles waren natuurlijk weer aanwezig om zo het nieuwe jaar goed in de luiden.

10-09-2011: In samenwerking met de West Side Country Dancers organiseerden wij een cd-avond met DJ Betsie in de Manege/Paardenpension Verstegen. Zowel de line dancers (country en non-country) als de partner dancers zijn volop aan hun trekken gekomen. Vanaf een uur of tien ging de bakplaat aan en werden de, inmiddels traditionele, hamburgers aan de man gebracht. Met 40 bezoekers was de opkomst aan de matige kant.

11-09-2011: Ook weer in samenwerking met de West Side Country Dancers organiseerden wij een optreden van All shook up, wederom in de Manege. Met hun gevarieerd repertoire bracht deze band de stemming er goed in zodat ook de niet-dansers wel genoten zullen hebben. Met een hinnikimitatie kregen ze zelfs een echt paard uit de nabije stal aan het hinniken. Deze middag gingen de hamburgers en ook de soep er goed in. De verzorging van de drank was in goede handen van de familie Verstegen, die ook dit jaar weer de manege beschikbaar had gesteld. De opkomst was met 60 bezoekers goed. Mede dankzij de loterij en de hamburgerverkoop kon het weekend met een kleine winst per club worden afgesloten.

In de zomervakantie 27 juli, 3, 10 en 17 augustus hebben we dankzij enkele fanatieke leden door kunnen dansen. Noud heeft ervoor gezorgd dat we alle muziek hadden. Er werd geen les gegeven maar des te meer gedanst. Leden van buiten onze club waren van harte uitgenodigd, maar slechts enkelen hebben daarvan gebruik gemaakt. 24 augustus was de eerste lesdag na de vakantie.

18-11-2011; Demo op het buurtfeest van Van Kilsdonkplein bij Handboog schietvereniging Concordia te Zeeland. Het demoteam onder leiding van Noud (Lolita, Sjaak, Thea, Rudolf, Riet, Sabrina, Maria, Piet en Wilma) komt 4x extra bij elkaar om te oefenen. Dancing tonight, Alabama slammin’,Rolling in the deep, The flute, Whiskey’s gone en Devotion worden gedanst. In de pauze lest Noud de Freeze uit. Dit was zo goed bevallen dat er zich 6 nieuwe leden van deze buurtschap aanmeldden om te komen countrydansen.